Werken in een luxe seksclub

Nightingale Gentlemen’s Club is een luxe sexclub gelegen in het centrum van Eindhoven. Onze luxe sexclub is eenvoudig toegankelijk met de auto en eveneens met het openbaar vervoer. Nightingale Gentlemen’s Club is door Quote Magazine uitgeroepen tot een van de meest luxe sexclubs die Nederland te bieden heeft en dit is niet voor niks.

Suites seksclub

Onze luxe seksclub is voorzien van 5 suites en een penthouse dat de gehele bovenverdieping beslaat. De suites zijn zeer ruim en bijna allemaal voorzien van een jacuzzi en/of zeer ruime douche. Daarnaast zijn alle suites van alle gemakken voorzien en is er roomservice. Onze bar is uitgerust met alle exclusieve dranken waaronder diverse champagnes en diverse exclusieve likeuren en gedestilleerde dranken. In onze luxe sexclub zal het u werkelijk aan niets ontbreken op het gebied van comfort, luxe en erotiek.

Werken in luxe seksclub

Ben jij een dame en heb je altijd willen werken in een exclusieve en luxe sexclub, dan is de Nightingale Gentlemen’s Club de juiste club voor jou. Onze luxe sexclub wordt gemanaged door een vrouw en je zult al de begeleiding krijgen die je nodig hebt. Een veilige en prettige werksfeer staan altijd voorop. Dus wil je werken in een luxe sexclub, neem dan contact met ons op en je kunt vandaag nog beginnen!