Werken in een privéhuis

Als gezelschapsdame kun je gaan werken in een privéhuis of in een sexclub. Het werken in een privéhuis is net even anders dan werken in een sexclub. Een privéhuis is doorgaans minder luxe en minder glitter en glamour en de prijzen voor een intieme tijd met een dame in een privéhuis ligt doorgaans ook lager. In een privéhuis kun je de tijd die je niet werkt, doorbrengen in een gezamenlijke ruimte met andere dames. Ook is een privéhuis vaker overdag open en een sexclub vaker alleen in de avonduren.

Seksclub luxer dan privéhuis

Het werken in een sexclub biedt toch een meer luxe en sfeervolle omgeving; meer een uitgaansomgeving. Mannen kunnen hier aan de bar plaatsvinden en in de bar kan kennisgemaakt worden met alle dames onder het genot van een drankje. Ook de tarieven in een sexclub liggen doorgaans hoger dan in een privéhuis en dat betekent dat je als dame ook meer kunt verdienen in een sexclub.

Luxe sexclub

Nightingale Gentlemen’s Club is een voorbeeld van een zeer luxe sexclub waar voor een uur intieme tijd met een gezelschapsdame minimaal € 200,- wordt betaald. Hiervan is 55% voor jou als dame. Indien je lange tijd met een klant doorbrengt of meerdere boekingen hebt, dan kun je dus aardig verdienen met een avondje werken in een seksclub.

Nieuwsgierig geworden en wil je ook werken in een sexclub? Neem dan vandaag nog contact op met Nightingale Gentlemen’s Club en je kunt vandaag nog starten.