Werken in een sexclub

Het werken in een sexclub kan ontzettend uitdagend en spannend zijn. Als je als gezelschapsdame in een sexclub werkt, ontmoet je veel verschillende clientele; van zakenman tot de gewone jongeman, maar allemaal met een doel. Een heerlijk avondje ontspannen en zich laten omringen door prachtige dames. Naast dat het werken in een sexclub niet alleen spannend en uitdagend is, zijn de verdiensten ook nog eens bovengemiddeld. Zo kan je met een avondje werken in een sexclub, gemiddeld € 250,- tot wel € 500,- verdienen. In een week kunnen de verdiensten dus aardig oplopen.

Combineren met andere baan

Het werken in een sexclub is prima te combineren met bijvoorbeeld een studie of een andere baan. Je bepaalt je eigen werkdagen en deze kun je inpassen in je eigen schema. Sommige dames kiezen ervoor om fulltime te werken in een sexclub, maar andere dames combineren dit met hun werk of studie. Dit bepaal je geheel zelf.

Nieuwsgierig naar werken in een sexclub?

Ben je altijd nieuwsgierig geweest naar het werken in een sexclub en denk je dat het werken in de erotische wereld iets voor jou is, dan kun je altijd een avond meelopen en kijken of het iets voor je is. Niets hoeft, alles mag. Jij bepaalt zelf je grenzen en wat je niet en wel wilt doen en je mag zelf bepalen welke clientele je wilt bedienen.

Alles weten over werken in een sexclub

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten of het werken in een sexclub iets voor je is, neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag alles wat je moet weten en uiteraard kun je altijd een keer een kijkje komen nemen. Het team van Nightingale heet je van harte welkom!