Werken als gezelschapsdame

Wil jij graag werken als gezelschapsdame en mannen gezelschap bieden die een ontspannen avondje willen? Nightingale Gentlemen’s Club is altijd op zoek naar charmante, aantrekkelijke en leuke gezelschapsdames die ervoor kunnen zorgen dat onze klanten een onvergetelijke tijd ervaren in onze sexclub.

Werken als gezelschapsdame

Als je gaat werken als gezelschapsdame in onze sexclub, dan zorg je dat onze gasten een fijne tijd bij ons ervaren. Dit begint met een drankje en een gezellig praatje in onze bar en daarna zul je de tijd met een klant voortzetten in een van onze suites. Werken als gezelschapsdame betekent niet alleen onderhoudend kunnen zijn, maar daarnaast ook een intieme tijd met een klant beleeft. Om te kunnen werken als gezelschapsdame in een sexclub, moet je het leuk vinden om mannen een fijne tijd te laten beleven en daarnaast van seks houden.

Verdiensten gezelschapsdame

Het werken als gezelschapsdame kan enorm spannend en opwindend zijn. Daarnaast kun je werken in een prettige en veilige omgeving. Je bepaalt zelf als gezelschapsdame welke services je wilt aanbieden en welke niet. Ook bepaal je zelf welke clientèle je wilt bedienen en wie niet. Het werken als gezelschapsdame kan zeer verdienstelijk zijn en binnen een paar uurtjes verdien je gemiddeld waar een ander een aantal dagen voor moet werken.

Nieuwsgierig geworden naar het werken als gezelschapsdame, neem dan contact met ons op. Je kunt gerust een avond meewerken in onze exclusieve Gentlemen’s Club om te kijken of het je bevalt en het werken als gezelschapsdame iets voor jou zou kunnen zijn.