Welkom bij Nightingale Club

Wanneer u bij ons aanbelt wordt u van harte welkom geheten door onze gastvrouw die u al onze mogelijkheden uitlegt. Als u besluit gebruik te maken van onze gastvrijheid wordt u verzocht de entree te voldoen. De entree bedraagt € 15,-, dit is inclusief uw eerste drankje. 

De gastvrouw gaat u voor naar onze sfeervolle bar en zal u een drankje serveren. De op dat moment beschikbare dames zullen zich daarna aan u voorstellen. Als u uit deze dames uw keuze heeft gemaakt, kunt u dit kenbaar maken aan de gastvrouw of de dame zelf, waarna u een gezellig gesprekje met deze dame kunt voeren.
Als u de dame(s) champagne aan wilt bieden, kunt u kiezen uit diverse soorten en maten. Wij schenken champagnes van diverse gerenommeerde champagnehuizen. 

Onze gastvrouw kan u hier alles over vertellen. Mocht u gebruik willen maken van de diensten van 1 of meerdere dames dan kunt u dit kenbaar maken aan de dame of de gastvrouw. Zij zal discreet met u afrekenen, waarna u zich met de dame(s) kunt terugtrekken in de privacy van onze luxe kamers. Mocht er tijdens uw tijd met de dame nog iets van uw dienst zijn (bijvoorbeeld verlenging van uw tijd of bijbestellen van drankjes) kunt u via ons interne telefoonsysteem contact opnemen met de gastvrouw.
Nadat uw tijd met de dame(s) erop zit, bent u welkom om nog na te genieten met een drankje aan de bar. De gastvrouw kan desgewenst een taxi voor u bestellen.

Voor informatie over prijzen, het vieren van een privé-feestje, het zoeken van een hotel in de buurt of begeleiding door een van onze dames naar bijvoorbeeld een etentje, vraag naar onze mogelijkheden en aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@nightingaleeindhoven.nl of telefoonnummer + 31 40 - 2432444.
Maak gebruik van een heerlijke tantra massage

Genieten van een massage over uw hele lichaam door de zachte en langzame aanrakingen van een sensuele Nightingale? Dat is nu mogelijk bij ons! Een tantra massage is meer dan een normale erotische massage. Door het juiste contact met het lichaam geniet u langer van seksueel genot waar u erg van ontspant. Het is een ervaring die u nooit meer zult vergeten! Wilt u deze heerlijke tantra massage, voordat u bijvoorbeeld een belangrijke afspraak heeft of gewoon voor ontspanning? U kunt een tantra massage op afspraak boeken. Voor informatie kunt u bellen naar naar +31 40 - 2432 444