Nightingale Club

Midden in het centrum van het gezellige Eindhoven, is nachtclub Nightingale gevestigd. Het is een luxe en sfeervolle sexclub met prachtige dames. Ze zijn een goed gezelschap en zorgen ervoor dat u een onvergetelijke nacht krijgt. In de sexclub worden er diverse champagnes geschonken van Moët tot  Armand de Brignac, deze komen van bekende champagnehuizen. 

Voor het gebruik van de gastvrijheid, wordt er € 15,00 entree gevraagd inclusief een drankje. Door de sexclub lopen er prachtige Nightingales rond. Wilt u graag gebruik maken van een van onze diensten met een Nightingale dame? Dan kunt u met haar terugtrekken en genieten in de luxe ingerichte kamers. Dit moet u wel aangeven bij de gastvrouw en met haar rekent u ook meteen voor de dienst af. 

Langer genieten van een Nightingale? Dat is ook mogelijk! Door middel van ons interne telefoonsysteem, kunt u bellen voor verlenging van uw tijd of het bijbestellen van uw drankjes. Na uw tijd met de dame, bent u welkom in de lounge om nog een consumptie te nuttigen. Wil u meer informatie over het vieren van een privé-feestje of het zoeken van een hotel in de buurt? Neem contact met ons op door een mail te sturen naar info@nightingaleeindhoven.nl