Diensten

Wij bieden diverse services. Om te beginnen starten we met het gezelschap van mooie vrouwen, dat loopt uiteen van romantisch en passioneel tot wat stouter. Onze Nightingales  bieden de girlfriend experience, heeft u een speciaal verzoek of een fantasie, meld deze bij de reservering en we zullen ons uiterste best doen om u te matchen aan de juiste Nightingale.
Naast de intieme en erotische services bieden we ook andere diensten aan om er een lifetime experience van te maken. U moet dan denken aan het uitzoeken van een goed restaurant of hotel, maar ook iets met een entertainment karakter, bespreek dit tijdens de boeking met de gedachte “the sky is the limit”.

Bed & Breakfast

Wakker worden in de armen van een prachtige Nightingale, nadat u genoten heeft van een romantische avond en een intieme nacht.
De Bed & Breakfast date is een ervaring om echte ‘quality time’ met elkaar te hebben en om tijdens het ontbijt gezamenlijk na te genieten van de voortreffelijke tijd.

Couples Intimacy

De Couples Intimacy date is een exclusieve beleving voor een stel die een trio uit wil proberen met een sensuele Nightingale. U leert elkaar eerst kennen onder het genot van een drankje, waarna u en uw partner een ‘lifetime experience’ gaan beleven.

Ménage à Trois

Wellicht wel de grootste fantasie van mannen, verleid worden door twee Nightingales tegelijkertijd. Een Ménage à Trois zal aan al uw wensen voldoen, er zijn immers twee paar ogen, handen, lippen en meer….

Wine & Dine

Een dinerdate, tijdens een intiem etentje en onder het genot van een wijntje leren jullie elkaar eerst kennen. Zo’n romantische date kan door ons verzorgd worden in één van de vele goede restaurants die in onze steden te vinden zijn. Daarna kan de date voortgezet worden in uw hotelkamer of appartement.