Luxe sexclub

Nightingale Gentlemen’s Club is een luxe sexclub gelegen in het centrum van Eindhoven. Nederland kent diverse sexclubs, maar Nederland kent weinig echt luxe sexclubs. Nightingale Gentlemen’s Club is uitgerust met diverse zeer luxe en ruime suites en een echt penthouse. Bijna alle suites zijn uitgerust met een riante jacuzzi waar u heerlijk in kan vertoeven met een prachtige dame naast u, of een riante douche.

De bar is uitgerust met een groot assortiment aan exclusieve dranken, waaronder diverse gedestilleerde dranken en alle bekende champagnes van de bekende champagnehuizen. In de suites bestaat er de mogelijkheid tot roomservice en alle gewenste dranken kunnen op de kamer worden geserveerd.

Een avond vol spanning en opwinding

Heeft u behoefte aan een avondje spanning en opwinding, maar wel in een luxueuze omgeving waaraan het u aan niks ontbreekt op het gebied van comfort en erotiek, dan is de luxe sexclub Nightingale de plek waar u moet zijn. Onze luxe sexclub is geopend iedere dag vanaf 21.00 uur, 7 dagen per week, het hele jaar door.

Werken in een luxe seksclub

Ben je een dame en wil je werken in een luxe sexclub, dan is Nightingale Gentlemen’s Club ook de juiste plek om te zijn. Onze luxe sexclub oftewel Gentlemen’s Club kent een uitgebreide en vaste klantenkring en er wordt een veilige, prettige en comfortabele werkomgeving geboden voorzien van alle gemakken. Meer weten, neem gerust contact met ons op en start vandaag nog!