Ervaring werken in een sexclub

Chloe werkt inmiddels al 5 jaar bij Nightingale Gentlemen’s Club; de sexclub in Noord-Brabant. Chloe is een goed opgeleide dame, maar het werken in een sexclub heeft haar altijd getrokken. Nadat ze bij verschillende sexclubs had aangeklopt, is ze bij Nightingale Gentlemen’s Club binnengestapt.

“Het eerste gevoel was meteen al goed. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door een dame wat al zeer plezierig was. Een dame voelt toch altijd anders dan dat je een gesprek hebt met een man, zeker in deze branche. Nadat ik wat fotootjes had gestuurd, nodigde ze me uit om het eens een avondje te proberen, werken in sexclub. Uiteraard ging ik met een gevoel van spanning en opwinding daar naartoe.

Ik vond allereerst de sfeer zeer prettig en de eerste avond had ik al goed verdiend en mocht ik de klanten bedienen waar ik me prettig bij voelde. Nooit gedacht dat het werken in een sexclub zo leuk kon zijn; het voelde als een avondje op stap gaan alleen dan eindigen met seks in een club zelf.

Niet iedere sexclub is hetzelfde, heb ik ervaren. Het werken bij Nightingale Gentlemen’s Club is anders. De sfeer is prettig en dit komt mede door het management. Suzy is een dame met echt hart voor de zaak en met name de dames. Er wordt gewoon goed voor je gezorgd.

Inmiddels ben ik 5 jaar verder en ik werk nog steeds met veel plezier in de meest luxe sexclub die Brabant en wellicht de meest luxe sexclub die Nederland te bieden heeft. Zo ervaar ik het tenminste zeer zeker!”