SM Meesteres in Club Nightingale

01 november 2017
SM Meesteres in Nightingale Eindhoven

Wekelijks is Meesteres Luna in de Nightingale Gentlemen's Club voor sessies. Meesteres Luna over haarzelf:

"Ik ben van nature dominant, heb een fascinatie voor de erotische wereld en de laatste jaren is Mijn fascinatie voor BDSM steeds groter geworden. Een wereld die Mij ontzettend veel plezier, genot en energie geeft en die onderdeel is geworden van Mijn lifestyle. Vanwege Mijn natuurlijke dominantie is Meesteres zijn dan ook een logische verlenging van Mijn leven en heb Ik van Mijn passie Mijn werk kunnen maken. 

Ik vind niets meer opwindend als Meesteres om de lust van de mens aan te wakkeren. Om te zien hoe je naar Mij verlangt, om je te horen kreunen, de pijn voor Mij wilt ondergaan, Mij wilt dienen en te voelen dat je worstelt, maar je je uiteindelijk overgeeft aan Mij en als was in Mijn handen bent. De extra "mile" voor Mij wilt gaan om Mij te behagen. Het zien, ervaren en proeven van jouw lust en jouw totale overgave is ook Mijn lust en voldoening. Niets is mooier dan totale overgave en totaal vertrouwen.

Mijn vaste slaven omschrijven Mij als een sadistische en vurige Meesteres, maar eveneens zorgzaam. Wederzijds respect en vertrouwen zijn altijd het uitgangspunt. Maar grenzen zijn er om verkend en verlegd te worden. Mijn spel is een combinatie van pijn, lust en intiem gevoel waarbij "in contact blijven" belangrijk is. 

Daarnaast voel Ik Me sterk aangetrokken tot de FemDom filosofie. Ik verwacht van jou als slaaf dat je je voor Mij inzet en Mijn leven aangenamer maakt. Tijdens sessies telt Mijn genot en bevrediging en staan Mijn verlangens voorop. Jouw volledige inzet betekent ook dat je je voor Mij wilt bekwamen in je slaaf-zijn."

Sessies vinden altijd op afspraak plaats. Je kunt hiervoor (anoniem) contact opnemen via management@nightingaleeindhoven.nl. Een (eerste) afspraak is altijd inclusief een intakegesprek om de wensen en grenzen te bespreken en een eerste sessie. Sessies vinden plaats in het luxe penthouse van club Nightingale dat is uitgerust met alle gemakken voor een volledige sessie.

Voor meer informatie: www.lady-luna.com 

Deel dit met anderen!