Massagetechnieken

24 februari 2017
Maak je massage-fantasie waar
Wist je dat ik ook heel goed kan masseren? Nou ja, niet altijd en je moet er even een afspraak voor maken…. Maar dan krijg je een massage die zo lekker en sensueel en sexy en erotisch is dat je niet eens meer… nou ja, dat mag je zelf invullen. 

Massageles
Ik heb door de jaren zo hier en dan daar heerlijke massagetechnieken geleerd, ontdekt hoe ik je met een lichte streling, een stevige handdruk de hoogste toppen van genot kan bezorgen.  Ik heb trucjes geleerd van mijn klanten, van ervaren masseurs en van collega’s die ervaring op hebben gedaan in diverse massagesalons in Eindhoven. 

Erotische sensaties
Wist je bijvoorbeeld dat een combinatie van fijne kneepjes, stevig aanpakken, duwen, trekken en wrijven allerlei erotische sensaties te weeg kunnen brengen? Ik kan je laten ontspannen of je juist opwinden, de spanning in je lijf verminderen of juist op laten laaien. En dat alleen met mijn handen, mijn vingers, mijn duimen, mijn polsen. Ik kan zelfs mijn voeten of mijn hele lichaam gebruiken om jou te verwennen.  

Van body-to-body tot bondage

We beginnen met strelende bewegingen. Vederlichte aanrakingen die je direct in de juiste stemming brengen. Dan voer ik de druk  en ons ritme op. Cirkelend, strelend, draaiend, rollend, schommelend, drukkend, wrijvend.  Als jij wilt gebruik ik natuurlijk massageolie om onze massage extra glad en erotisch te maken. Of water en zeep als je liever gaat voor een eerder Thaise ervaring. Body to body misschien? Of misschien zelfs body to body to body (to body)? Misschien houd je van extra stout en kies je voor een massage met een bondage tintje, iets met touwen, linten, zweepjes, veertjes?  Al je massagefantasieën zijn bespreekbaar en ik ga mijn best doen ze voor je tot leven te wekken. In bed, in bad, waar je maar wilt, hoe lang je maar wilt en hoe vaak je maar wilt.

Tantra massage

Ga je voor het ultieme massagegenot? Boek dan eens een meer-dan-erotische Tantra-massage, sinds kort exclusief – en alleen op afspraak - te boeken! Een Tantra-massage betekent genieten van een van een full body massage door de zachte en langzame strelingen mij of een van de andere sensuele Nightingales? Door het optimale en intense contact tussen onze lichamen geniet je superlang van seksueel genot dat uiteindelijk resulteert in optimale ontspanning. Een ervaring die je nooit meer zult vergeten, dat is beloofd! 

Sexy ontdekkingstocht

En… als je wilt mag je mij ook verwennen met je handen, olie, schuim, gel, je hele lijf in een tintelende massage! Heel graag zelfs. Laat je vingers me maar bespelen, je handen hun eigen ritme volgen over mijn lijf,neem de tijd voor een spannende en sexy ontdekkingstocht naar alle verborgen plekjes van mijn lichaam. Heb je al zin gekregen? Bel van te voren even met 040-2432444 om de mogelijkheden te bespreken en de sexy, sensuele massage van jouw keuze te boeken. De nacht is van jou!

Deel dit met anderen!