Fijne, feestelijke, prettige kerstdagen!

20 december 2016
Kerstmis. Een van de vrolijkste tijden van het jaar vind ik. Een tijd van lichtjes, van cadeautjes, van samen lachen, samen zijn. Een tijd waarin ik altijd met een glimlach terugdenk aan de meest memorabele momenten van het jaar dat achter ons ligt. Op de humoristische momenten, op de opwindende momenten, op de sexy momenten en op de intense momenten. En natuurlijk al die mooie, fijne, speciale momenten met jou in het bijzonder. Dus bij deze, mijn allerliefste kerstwensen voor jou! 

Gelukkig kerstfeest voor jou, met wie ik tot de vroege uurtjes zat te filosoferen aan de bar. Je liet me heel even vergeten waar we waren en gaf me tegelijkertijd het besef dat ik nergens liever wilde zijn dan daar met jou, op dat moment.

Fijne feestdagen voor jou, met wie ik de tijd volledig vergat omdat we zo’n beetje alle ‘50 shades of grey’  probeerden in onze toen net verbouwde, zeer compleet uitgeruste suite, met behulp van het complete arsenaal aan speeltjes dat we tot onze beschikking hadden. 


Een prettig kerstfeest voor jou, met wie ik die oh zo lekkere, erotische momenten beleefde in bad, in bed en toen nog een keer in bad. Je liet me zien dat zelfs ik op seksueel gebied (gelukkig ;-) nog lang niet uitgeleerd ben. 


Merry Christmas voor al onze internationale klanten die ons vanuit iedere hoek van de wereld – van Australië tot Amerika, van Brazilië tot IJsland – wisten te vinden en die ons lieten zien dat de taal tussen de lakens inderdaad universeel is. 


En een vrolijk kerstfeest voor jullie, die ons vorig jaar – toen we allemaal waren gekleed in onze minuscule, sexy kerstpakjes - meenamen voor een spetterend ‘kerstfeest in het bubbelbad’. We hebben nog lang nagepraat over deze nacht!

Wil je ook een persoonlijke, bijzondere en heel intieme kerstwens van mij? Dat kan. We zijn op kerstavond en tweede kerstdag gewoon open, van ’s avonds vroeg tot in de kleine uurtjes. Om samen met jou een sprankelende kerst te beleven onder het genot van superdeluxe kersthapjes en heerlijke, exclusieve drankjes die we met zorg  voor jou hebben uitgekozen. Ik trek alvast mijn meest sexy (kerst) outfit aan. Zien we je met kerstmis? Ook de kerstnachten zijn van jou!

Deel dit met anderen!